top of page

Son Haberler

Kripto Paralar

Haftalık Analizler

Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.

Ethereum Merge Beklenenden Daha Erken Gerçekleşecek

Ethereum Merge, beklenenden çok daha erken gelebilir.





Ethereum konsolidasyonu beklenenden çok daha erken gerçekleşebilir. Geliştiriciler, ağın hisse kanıtına (PoS) geçeceği tarih olarak 15 Eylül'ü verdi. Ethereum

ana ağının birleşme tarihi, Tim Beiko ve Prysmatic Labs kurucu ortağı Terence Tsao gibi geliştiricilerin Toplam Terminal Zorluğu (TTD) 5875000000000000000000

olduğunda birleşmenin gerçekleşeceğini kabul etmesiyle açıklandı. "TTD ana ağı deneniyor". bir işaret.

Yeni resmi tarih, önceki tahminden en az 3 gün önce. Önceden beklenen tarih 19 Eylül iken şuan beklenen tarih 16 Eylül oldu.


Ethereum Merge Nedir?


Birleştirme, mevcut Ethereum işlem yürütme katmanını yeni fikir birliği katmanı olarak Beacon Chain ile birleştiren bir prosedürdür. Şu anda, iş kanıtı (PoW) madencilik ekosistemi bir fikir birliği katmanıdır. İşaret Zinciri bu sorunu çözer. Sonuç olarak geliştiriciler, Beacon zincirini mevduat sözleşmesiyle birlikte Ethereum (ETH) ana ağına entegre eder.

İşaret Zinciri, hesap bakiyeleri, işlemler vb. blok üretim motoru haline gelen Beacon Chain dahil olmak üzere tüm ağ verilerinin işlenmesinden sorumlu olacaktır. Proof of Stake doğrulayıcısı, tüm işlemlerin geçerliliğini işlemekten ve blok önermekten sorumlu olacaktır. Aynı zamanda, yeni sistem eski Ethereum'un (ETH) tüm işlem geçmişini koruyacak.






bottom of page