top of page

Son Haberler

Kripto Paralar

Haftalık Analizler

Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.

Manta Network, Büyük Atılımı Airdrop ile Yaptı ve Rekor Kırdı!

Birkaç gün önce piyasaya sürülen Manta Network, son derece heyecan verici bir dönemi geride bıraktı. Kullanıcılarına düzenlediği airdrop etkinliğinin ardından hızla borsalarda listelenen altcoin, neredeyse 1 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaştı. Ve işte şu günlerde, yaşanan büyük hareketlilikle birlikte TVL (Kilitli Varlık) rekorunu kırdı.

.

floki son dakika haberi

Ethereum'un Layer 2 ağlarından biri olan Manta Pacific, 1,75 milyar dolarlık kilitli varlık değeriyle şimdiye kadar görülmemiş bir rekora imza attı. MANTA, şu anki durumu itibariyle en büyük üçüncü kilitli varlık ağı haline geldi ve altcoin fiyatındaki yükselişi sürdürüyor. Popüler altcoin, bu yazı yazılırken 3,76 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Manta Network'ün airdrop etkinliği, bazı kullanıcılar arasında hayal kırıklığı yarattı. Ancak düşük bir ödül havuzuna sahip olduğunu iddia eden bazı yatırımcılara rağmen, ağ kullanımını ödüllendiren birçok proje gibi MANTA da piyasada önemli bir yükseliş sergiliyor. Celestia gibi benzer projeler, piyasaya çıktıktan sonra değerlerini 10 katına çıkarmışlardı.

bottom of page