top of page

Son Haberler

Kripto Paralar

Haftalık Analizler

Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.

Kryptomon, Blockchain Tabanlı Oyun Evrenini Ölçeklendirmek için 10 Milyon Dolar Yatırım Aldı






Pokemon, Tamagotchi ve CryptoKitties'i birleştiren canlı NFT destekli Oyna ve Kazan oyun projesi Kryptomon, PLAYSTUDIOS'un ($MYPS) ek desteğiyle NFX'in öncülük ettiği 10 milyon ABD Doları tutarındaki özel finansman turunu tamamladı , Griffin Gaming Partners, Tal Ventures ve Citigroup'un eski CEO'su Vikram Pandit. Finansman, gerçek dünya oyununu Metaverse yetenekleriyle bütünleştiren NFT oyun endüstrisinde ilk kez Kryptomon'un yaşayan-NFT oyununun geliştirilmesini sağlıyor.

Finansman, Binance NFT pazarında iki rekor kıran Mystery Box satışıyla desteklenen Kryptomon'un 2022'nin başlarındaki başarılı Aşama 1 oyununun hemen ardından geliyor. Kuruluşundan bu yana, Kryptomon'un ilerici topluluk büyümesi, sosyal yayınlarında yaklaşık 500 bin takipçiye genişledi ve 5 aydan kısa bir sürede 13 milyon ABD Doları değerinde NFT işlemi üretti. Kryptomon, klasik AAA oyunlarında görülen her şeyi kapsayan oyun evrenini ve zengin hikaye anlatımını vurgulayarak mevcut Oyna ve Kazan oyunlarındaki boşluğu doldurmak için büyüyen oyuncu topluluğundan yararlanıyor.

Kryptomon, topluluk merkezli bir dünyada koleksiyonluk, yaşayan NFT yaratıkları aracılığıyla etkileşimli bir Metaverse yaratarak blok zinciri tabanlı oyunları yeniden hayal ediyor. Nostaljik çekiciliği modern oyunla birleştiren Kryptomon, Splinterlands gibi oyunlarda görülen blok zincir teknolojisini içerirken Pokemon'un dünya çapındaki özelliklerini koruyor. Projenin geniş ortamı, oyun deneyimine ve keşfetmeye öncelik verirken, oyuncular ayrıca NFT'leri, $KMON jetonlarını ve aylık artırılmış gerçeklik hazine avları yoluyla oyun içi eklemeleri keşfedebilir. Ek olarak, Kryptomon “eğitmenleri”, ilk yaratıklarını satın aldıktan sonra doğrudan yerel KMarket NFT pazarı aracılığıyla NFT'leri satabilir, takas edebilir ve basabilir.

Son yatırım, oyun platformunun ve kalibrenin gelişiminin, Şubat ayının başındaki Aşama 1 lansmanının ötesinde devam etmesini sağlıyor. Kryptomon, Oyna ve Kazan mekaniğini genişletiyor ve gerçek dünya ile Metaverse oyununu daha da birleştiriyor. Finansman turu, projeye yönelik artan dış ilgiyi sağlamlaştırıyor ve Kryptomon'un bir savaş sistemi de dahil olmak üzere oyun uygulamalarının bir sonraki aşamasına odaklanması için bir temel sağlıyor.

NFX, Kryptomon'un en son finansman turu için faaliyete liderlik eden en önde gelen yatırımcıdır. Tohum öncesi ve tohum aşaması projelerini destekleyen bir girişim şirketi olarak, NFX'in kadrosu endüstrileri kapsar ve Lyft, Playtika, Patreon ve sayısız diğerleri gibi isimlerle erken destek sağlar. NFX'in erken adanmışlığına eşlik eden, önde gelen bir mobil oyun geliştiricisi ve yayıncısı olan PLAYSTUDIOS'un , benzersiz playAWARDS Oyna ve Kazan sadakat platformu aracılığıyla oyuncularının gerçek dünya avantajları kazanmalarını sağlayan yatırımlarıdır. Kryptomon ayrıca Tal Ventures ve Citigroup'un eski CEO'su Vikram Pandit'ten de fon sağladı.

NFX Genel Ortağı Gigi Levy Weiss, “Kryptomon, Metaverse ve Oyna ve Kazan oyun ekosisteminde etkileyici bir iz bırakma potansiyeline sahip” dedi. "NFX, topluluk oluşturmaya öncelik veren ve gerçek dünya oyun ve dijital varlıkların entegrasyonunu yeniden icat etmede ön saflarda yer alan bir projeye katkıda bulunmaktan gurur duyuyor."

Kryptomon'un Kurucusu ve CEO'su Umberto Canessa, “Oyun lansmanının ilk aşamasından sonra 8 milyon ABD doları tutarındaki orijinal finansman hedefimizi büyük ölçüde aşan bu finansman turundan inanılmaz derecede gurur duyuyoruz” diyor. “NFX ve ek yatırımcılarımızdan gelen bu destek, projemizi gerçekten benzeri görülmemiş blok zinciri teknolojisine sahip sürükleyici bir dünya olacak şekilde ölçeklendirmeye devam etmek için bir sıçrama tahtasıdır ve çocukluğumuzdan beri yaratmayı hayal ettiğimiz oyun evrenini ve topluluğunu oluşturmamıza yardımcı olur.”





Kriptomon Hakkında:

Kryptomon metaverse'de yer alan topluluk üyeleri, fiziksel ve davranışsal özelliklerini belirleyen 38 rastgele parametreden oluşan benzersiz ve değiştirilebilir bir genetik koda sahip kendi NFT evcil canavarlarıyla ilgilenen "Eğitmenler" olarak oynuyorlar. Fiziksel dünyada bir maceraya çıktıklarında öğrenme, hastalanma, acıkma ve eğitmenlerini koruma yeteneğine sahiptirler. Buna karşılık, eğitmenler büyümek ve önümüzdeki savaşlara hazırlanmak için Kryptomon ortaklarına bakmak, beslemek ve eğitmek zorunda kalacaklar. Kryptomon, blok zinciri, dijital genetik ve konum tabanlı teknolojileri kullanarak kripto ve Metaverse oyunlarının evriminde bir sonraki adımı yaratmayı hedefliyor. Kryptomon'un oyun evrenini nasıl yarattığını görmek için lütfen https://kryptomon.co/ adresini ziyaret edin.

NFX hakkında

NFX, San Francisco, CA ve Herzlia, İsrail merkezli lider bir tohum aşaması girişim şirketidir. Birden fazla sektör ve bölgede çıkışları 10 milyar doları aşan 10 şirket kuran girişimciler tarafından kurulan NFX, gerçek yenilikçilerin nasıl finanse edildiğini dönüştürüyor. Platformlar ve ağ etkileri konusundaki uzmanlığıyla NFX, sorunları teknolojinin gücüyle - ölçekte - çözmek için dünyanın en iyi kurucularıyla ortaktır.

PLAYSTUDIOS, Inc. hakkında

Çığır açan playAWARDS sadakat platformunun yaratıcısı PLAYSTUDIOS (Nasdaq: MYPS), ikonik Tetris® mobil uygulaması Pop! Slots, myVEGAS Slots, myVEGAS Blackjack, myKONAMI Slots, myVEGAS Bingo ve MGM Slots Live. playAWARDS sadakat platformu, oyuncuların ikonik konaklama, eğlence ve eğlence markalarından oluşan küresel bir koleksiyondan gerçek dünya ödülleri kazanmalarını sağlar. playAWARDS ortakları arasında MGM Resorts International, Wolfgang Puck, Norwegian Cruise Line, Resorts World, IHG, Bowlero, Gray Line Tours ve Hippodrome Casino bulunmaktadır. Deneyimli oyun, misafirperverlik ve teknoloji girişimcilerinden oluşan bir ekip tarafından kurulan PLAYSTUDIOS uygulamaları, popüler gündelik oyunların en iyi unsurlarını gerçek dünyadaki ilgi çekici avantajlarla birleştirir. PLAYSTUDIOS hakkında daha fazla bilgi edinmek için şu adresi ziyaret edin:https://www.playstudios.com/

Sosyal bağlantılar:

İletişim: Tomer Warschauer Nuni Rol: Pazarlamadan Sorumlu Başkan E-posta: tomer@kryptomon.co





bottom of page